Waar is Skippy ?

Onze traditionele paashaas zit in quarantaine!
Maar geen nood, Skippy zal zorgen voor een even leuke paasactiviteit, volledig coronaproof!

Tijdens de paasvakantie zal Skippy zich vanaf maandag 5 april t.e.m. zondag 18 april in Astene verstoppen, om de 2 dagen op een andere locatie. Op 5/4, 7/4, 9/4, 11/4, 13/4, 15/4 en 17/4 komt om 10u een foto op onze facebook pagina, waaruit je probeert op te maken waar je hem kan vinden. Ga te voet of met de fiets op zoek en neem een selfie waar Skippy ook op staat. Verklap vooral niet waar hij staat maar vul de locatie in op het formulier. Als de foto niet voldoende duidelijk maakt waar Skippy zich verstopt heeft komt er de volgende dag om 10u nog een extra tip op facebook. Om 20u gaat Skippy telkens terug naar huis.
Het antwoordformulier vind je terug op onze website. Als je formulier vol is steek het dan uiterlijk op 22/4 in de brievenbus in de Marie Stevensstraat 28 samen met de selfies. De selfies mag je ook op onze facebookpagina plaatsen, vermeld dit dan op het formulier. Je mag het formulier ook mailen naar kinderopvang@gezinsbondastene.be. Bij Skippy vind je ook een groene QR code waarmee je onmiddellijk je antwoord en je selfie via een online formulier kan doorgeven. Als Skippy zich te goed verstopt heeft mag je gerust eens een dagje overslaan om jouw kansen te vrijwaren.
Uit de deelnemende gezinnen wordt een winnaar getrokken die zijn prijs thuis geleverd krijgt in het weekend van 24-25/4. Voor alle deelnemende kinderen wordt een attentie voorzien.

Niet enkel leden van Gezinsbond Astene zijn welkom, ook niet-leden mogen meezoeken naar Skippy.
Voor alle locaties is toestemming gevraagd, ook als Skippy op privé domein staat.
Let wel op: respecteer de wettelijke coronamaatregelen. Als een gezin reeds aanwezig is, wees even geduldig.

Bij vragen of problemen: 0496/49.61.66 of 0476/61.85.56

Skippy

SPAAR & WIN 2021

SPAAR & WIN 2021

GOSA