Verkooppunt gesloten door coronamaatregelen

Handen wassen

Alle verkooppunten zijn met onmiddellijke ingang gesloten, en dit al zeker tot en met 31 mei. Deze maatregel werd genomen om de vrijwilligers die het verkooppunt open houden te beschermen en om de klanten te beschermen.

Heb je bioscoopcheques van Kinepolis die vervallen in de periode tussen 13 maart en 30 augustus 2020? Geen nood: deze blijven geldig tot en met 31 augustus 2020. De geldigheid van bioscoopcheques van UGC die in de periode van sluiting zouden vervallen, worden na opening met 60 dagen verlengd. De andere lokale bioscoopcomplexen bekijken na heropening hoelang ze gesloten zijn geweest en voor welke periode ze zullen verlengen.

We danken jullie voor het begrip. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

bonnenboekjes

We hebben enkele Gezinsbond korting bonnenboekjes beschikbaar van enkele andere regio's, nl. 15 boekjes van Gewest Gent en 15 boekjes van Midden en Zuid West-Vlaanderen (regio Kortrijk, regio Roeselare, regio Waregem). Gezinsbond Astene stelt deze graag ter beschikking van onze leden tegen de gezinsvriendelijke betaling van 1 Euro. Er is slechts een beperkt aantal boekjes, dus deze actie geldt ... zolang de voorraad strekt.
De boekjes zijn beschikbaar bij Hilde Brakeleirs, telefoon 09/386.48.85

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.