Klaar voor een zomer vol leuke gezinsactiviteiten?

Zomer in eigen land dat nog zo plezant

Een zomer lang sport- en spelplezier!
Dat thuisblijven niet gelijkstaat aan verveling bewijst ons platform Familie Fit. Twee maanden lang, van 01/07 tot 31/08/2020, verrassen we jou met de allerleukste activiteiten om er samen met je gezin, familie of vrienden een fantastische vakantie van te maken!
Ontdek toffe gezinsuitdagingen als een geluidenbingo en openluchtmuseum. Speel mee met de Familie Fit Cluedo, spetter er op los met de  waterspelletjes of word een echte LOLympiër met de Familie Fit LOLympische Spelen! 
Maar er is meer…

Check onze Familie Fit Tripadvisor!
Beleef een topvakantie in eigen land! Met onze Familie Fit Tripadvisor was het nog nooit zo plezant! Familie Fit stelt jou haar ‘Trip 10’ voor een actieve vakantie in eigen land voor. Laat je inspireren, ga op ontdekking in jouw buurt en vind het vakantiegevoel in je eigen omgeving. Maar we zijn ook benieuwd naar de Trip 10 van jouw gemeente! Overtuig andere gezinnen waarom jouw dorp of stad zeker een bezoekje waard is. Alle tips van de Familie Fit-gezinnen bundelen we in de ‘Familie Fit Trip10-advisor’.

Mooie prijzen én gratis Familie Fit zomerplanner
Heb je je Familie Fit profiel aangemaakt en ga je één van de gezinsuitdagingen aan dan maak je kans op van één van de mooie prijzen. En je krijgt ook nog eens een gratis Familie Fit zomerplanner waarop je al die leuke  Familie Fit activiteiten meteen kunt invullen. Hier kan je ‘m downloaden, printen en ophangen. Laat je dus volop inspireren en vul de leukste gezinsactiviteiten in op je eigen Familie Fit vakantieplanner. Handig om zo het overzicht te bewaren, en fijn als herinnering of zelfs als aftelkalender!

Meer info: Gezinssport Vlaanderen - 02 507 88 22 - gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be - www.familiefit.be

bonnenboekjes

We hebben enkele Gezinsbond korting bonnenboekjes beschikbaar van enkele andere regio's, nl. 15 boekjes van Gewest Gent en 15 boekjes van Midden en Zuid West-Vlaanderen (regio Kortrijk, regio Roeselare, regio Waregem). Gezinsbond Astene stelt deze graag ter beschikking van onze leden tegen de gezinsvriendelijke betaling van 1 Euro. Er is slechts een beperkt aantal boekjes, dus deze actie geldt ... zolang de voorraad strekt.
De boekjes zijn beschikbaar bij Hilde Brakeleirs, telefoon 09/386.48.85

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.