Pareto Group - Familiale bemiddeling

Partnerbemiddeling bij relatieproblemen of scheidingsplannen

Soms loopt het moeilijk in een relatie. Blijf je als partners voor elkaar kiezen of dreigen de wegen uiteen te lopen?

Relatiebemiddeling kan in vele gevallen hulp bieden. Loopt het toch mis, dan kan scheidingsbemiddeling een verstandige oplossing zijn om uit de impasse te geraken.

Als lid van de Gezinsbond  geniet je spaarkorting als je een beroep doet op de diensten rond familiale bemiddeling van Pareto Group, een professioneel samenwerkingsverband van familiale bemiddelaars in Vlaanderen. De organisatie is de enige die tegen een vaste en vooraf bepaalde prijs relatie- én scheidingsbemiddeling aanbiedt. Bovendien beschikt Pareto Group over een uitgebreid netwerk van notarissen, advocaten, boekhouders en revisoren voor de verdere deskundige afhandeling van een eventuele scheiding en voor bijkomende technische en juridische ondersteuning bij ingewikkelde dossiers.

 

Korting bij Pareto Group via de Gezinsbond

Relatiebemiddeling

Heel wat mensen starten een scheiding zonder dat ze vooraf samen ernstig met elkaar over hun relatie gepraat hebben. Wanneer praten over je relatie nog een optie is, dan kan je het traject 'Relatie in Beeld' overwegen.

  • 60 euro spaarkorting op de vaste pakketprijs van 360 euro (vrijgesteld van btw) voor 'Relatie in beeld'

Scheidingsbemiddeling

Vanaf het eerste verkennend gesprek tot en met de indiening van je dossier bij de familierechtbank, word je begeleid door je scheidingsconsulent/bemiddelaar volgens een vijfstappenplan. Van toepassing zowel bij een echtscheiding als bij scheiding na samenwonen.

  • 100 euro spaarkorting op de vaste pakketprijs van 'Verstandig scheiden'

Ouderschapsplan na ongehuwd samenwonen

Als je als ongehuwd koppel uit elkaar gaat, moet je wettelijk gezien niets op papier zetten. In het belang van jezelf en je kinderen adviseren wij ten zeerste om dit toch te doen. Een ouderschapsplan bevat alle afspraken over de kinderen (verblijf, kosten,...). Wettelijke clausules en optionele clausules die potentiële conflicten in de toekomst helpen voorkomen, worden voor je opgenomen. Optioneel kan je de ouderschapsovereenkomst ook laten homologeren door de rechtbank. Je scheidingsconsulent/bemiddelaar helpt je om het ouderschapsplan voor te bereiden.

  • 50 euro spaarkorting op de vaste pakketprijs 'Ouderschapsplan'

Plusouder GPS-traject

coaching & bemiddeling bij nieuw samengestelde gezinnen

Vanaf het eerste verkennend gesprek tot en met het afronden van het Plusouder GPS-traject word je begeleid door je plusouderconsulent.

  • 100 euro spaarkorting op de vaste pakketprijs 'Plusouder GPS-traject'

Pareto Simulator

Je maakt zelf online je eigen objectieve simulatie met de onderhoudsgeldsimulator. Het objectiveren van de inkomsten en kosten vermindert het risico op conflicten. De resultaten van de berekening kunnen in de ouderschapsregeling opgenomen worden.

  • 5 euro spaarkorting voor een gebruik gedurende 30 dagen

ScheidenOnline

Zelf een scheidingsovereenkomst of ouderschapsregeling online opmaken kan op voorwaarde dat je samen de wil hebt een akkoord te bereiken, de emotie van het scheiden grotendeels verwerkt is en je beiden evenwichtige 'individuele beslissers' bent. Pareto begeleidt je via telefoon en e-mail.

  • 50 euro spaarkorting op de pakketprijs 'ScheidenOnline'

 

LET OP: de spaarkortingen zijn enkel geldig is als je een traject opstart, ze is niet van toepassing op een intakegesprek.

Pareto Group - Familiale bemiddeling