Bed & Breakfast - Vakantiewoningen

Deze adresjes leggen je niet alleen in de watten, maar verwennen je ook met spaarkorting!

 

  • B&B De Oude Winning (Riemst)
    B&B De Oude Winning, ondergebracht in een geklasseerde vierkantshoeve, is een gezinsvriendelijke B&B met vier gastenkamers, vier vakantiewoningen en een speelschuur waar kinderen heerlijk kunnen ravotten.

    Jouw voordeel: 5 % spaarkorting

 

  • Vakantiewoning De Vijver Wolfsdonk (Aarschot)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Het huisje met domein is specifiek uitgerust voor gezinnen met kinderen. Samen spelen of uitrusten, binnen én buiten. Het is ook dé uitvalsbasis voor actieve ontspanning in het Merodegebied.

    Jouw voordeel: 5 % spaarkorting

 

  • Vakantiewoning Honingzoet (Borgloon)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        In vakantiewoning Honingzoet kom je volledig tot rust tussen de vele weilanden en fruitplantages, ideaal voor een stevige wandeling of fietstocht.

    Jouw voordeel: 10 % spaarkorting

 

B&B - Vakantiewoningen