#Speel het Gezinsbond-bordspel

Speel het exclusieve Gezinsbond-bordspel met heel het gezin en ontdek welke voordelen je geniet bij onze grootste voordeelpartners.

Je vindt het bordspel in ons ledenmagazine De Bond van 29 april.

 

Corona-tip: het Gezinsbond-bordspel gaat viraal

Speel het spel samen met andere gezinnen

Samen met de spelregels kan je ook het spel downloaden. Mail het door naar andere gezinnen zodat ze het kunnen afprinten. Als je het spel wil spelen, open je samen met de deelnemende gezinnen een videochat en kunnen jullie aan de slag! Elk gezin voorziet evenveel pionnen als er deelnemers zijn. Zo kan iedereen goed volgen waar elke deelnemer zich op het spelbord bevindt.

 

Spelregels

Download via onderstaande knop de spelregels*.

Neem ze erbij en spelen maar!

* Een printversie van de spelregels kan je ook aanvragen via 02 - 507.88.05 of logistiek@gezinsbond.be

Ontvang de maandelijkse voordelennieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al jouw voordelen?

Schrijf je dan in op de maandelijkse voordelennieuwsbrief en ontvang alle voordelen en kortingen op uitstapjes, activiteiten of aankopen rechtstreeks in je mailbox.

Gezinsbond-bordspel

bonnenboekjes

We hebben enkele Gezinsbond korting bonnenboekjes beschikbaar van enkele andere regio's, nl. 15 boekjes van Gewest Gent en 15 boekjes van Midden en Zuid West-Vlaanderen (regio Kortrijk, regio Roeselare, regio Waregem). Gezinsbond Astene stelt deze graag ter beschikking van onze leden tegen de gezinsvriendelijke betaling van 1 Euro. Er is slechts een beperkt aantal boekjes, dus deze actie geldt ... zolang de voorraad strekt.
De boekjes zijn beschikbaar bij Hilde Brakeleirs, telefoon 09/386.48.85

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.