Stadsbrouwerij De Koninck

Zin in een rondleiding in een brouwerij met een degustatie voor én na de rondldieing? Ga nu naar stadsbrouwerij De Koninck te Antwerpen. Geniet erboven van een mooie korting via de gezinsbond.

Een vat vol ervaringen 

Bezoek stadsbrouwerij De Koninck, een unieke belevenis in Antwerpen! In een bollekesglas belanden, door ’t Stad sjezen in een oude camionette, of hoog boven de brouwerij wandelen: je maakt het allemaal mee. Geen wonder dat de Stadsbrouwerij al snel op de to do-lijstjes van talloze reisblogs belandde. En néé, je moet geen gids volgen. De tour doe je helemaal op je eigen tempo. Voor én na je bezoek word je getrakteerd op een perfect getapte degustatie. Zet onze tour dus op je bucket list, of liever nog: kom hem meteen beleven!

INFO Corona-maatregelen

 

Korting Stadsbrouwerij De Koninck te Antwerpen via de Gezinsbond 

Indien je lid bent van de Gezinsbond kan je genieten van een mooie spaarkorting van 2 euro op het volwassenentarief en een spaarkorting van 2 euro op een familiepas (twee volwassenen en maximum drie kinderen van 8 tot 15 jaar).

  • De korting wordt aan de kassa van stadsbrouwerij De Koninck te Antwerpen toegekend.
  • Geen spaarkorting voor kinderen van 8 tot 15 jaar.
  • De korting is niet geldig op aankopen in de cafetaria en in de shop.

 

Stadsbrouwerij De Koninck: Korting

SPAAR & WIN 2021

SPAAR & WIN 2021

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.