Museum aan de IJzer

Op zoek naar een museum over de Eerste Wereldoorlog? Zoek niet verder, ga naar het Museum aan de IJzer, gelegen aan de IJzerdijk te Diksmuide. Geniet van een mooie spaarkorting via de Gezinsbond.

Een uniek zicht op de Eerste Wereldoorlog

Het Museum aan de IJzer te Diksmuide, met zijn 22 verdiepingen, brengt het beklijvende verhaal van de Belgisch-Duitse confrontatie tijdens de Eerste Wereldoorlog enerzijds en van de Vlaamse ontvoogding anderzijds. Vanop het dakterras, 84 meter hoog boven de Vlaamse Velden, heb je een uniek uitzicht over de frontstreek.

Kinderzoektocht 'Het geheim van de IJzertoren' 

'Het geheim van de IJzertoren' is een ontdekkingsbrochure met leuke opdrachten voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar doorheen het verhaal van de Eerste Wereldoorlog aan het IJzerfront. Ga samen met de westhoek KD's Jaek en Nink op zoek naar de geheime code en los het mysterie op!

 

Korting Museum aan de IJzer via de Gezinsbond

LET OP: omwille van Covid-19 maatregelen raadt het Museum aan de IJzer aan om je tickets online te kopen. De spaarkorting wordt nog steeds aan de kassa toegekend.

Als lid van de Gezinsbond kan je genieten van een mooie spaarkorting van 2 euro op een ticket voor een volwassene. 

  • De korting wordt ter plaatse digitaal toegekend, breng je lidkaart mee

 

Museum aan de IJzer: Korting

SPAAR & WIN 2021

SPAAR & WIN 2021

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.