Film in het bos

BOS+ en Gezinsbond zorgen deze zomer voor een levensechte 3D-cinema in de Vlaamse bossen! Ontvang erboven een mooie korting aangeboden via de Gezinsbond 

Film kijken in het bos is zonder meer een unieke belevenis voor jong en oud. De avond valt, vogels beginnen aan hun avondzang, de wind ruist door de bladeren, en… de film begint! Verschillende bos- en natuurgebieden bieden films voor alle leeftijden aan. Beleef het bos en film eens op een andere manier!

Raadpleeg hier de kalender.

 

Korting voor Film in het bos via de Gezinsbond

Indien je lid bent van de Gezinsbond kan je genieten van een mooie rechtstreekse korting van maar liefst 50 %.

Korting voor Film in het bos

bonnenboekjes

We hebben enkele Gezinsbond korting bonnenboekjes beschikbaar van enkele andere regio's, nl. 15 boekjes van Gewest Gent en 15 boekjes van Midden en Zuid West-Vlaanderen (regio Kortrijk, regio Roeselare, regio Waregem). Gezinsbond Astene stelt deze graag ter beschikking van onze leden tegen de gezinsvriendelijke betaling van 1 Euro. Er is slechts een beperkt aantal boekjes, dus deze actie geldt ... zolang de voorraad strekt.
De boekjes zijn beschikbaar bij Hilde Brakeleirs, telefoon 09/386.48.85

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.