Liedjesteater "Het geheim van de vuurtoren"

Een heuse vuurtoren, livemuziek en interactie. Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Locatie

Astene 9800 Nieuwstraat 24 zaal "Ter Leie"

Willi, de vuurtorenwachter speelt accordeon op de rotsen voor zijn vuurtoren. Helaas altijd alleen. Aan de andere kant van het eiland zit Ireen liedjes te zingen op het strand. Op een keer hoort Willi in de verte vioolklanken en gaat op zoek. Hij vindt Ireen Sireen. En wat blijkt ? Samen spelen en zingen is veel leuker...

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
5.00

niet-leden betalen 7 €. Begeleidende ouders gratis.

Inschrijven

Graag adres en lidnummer vermelden. Inschrijving slechts geldig na ontvangst deelnameprijs op rek. BE60 8802 1382 9170 van Gezinsbond Petegem.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

bonnenboekjes

We hebben enkele Gezinsbond korting bonnenboekjes beschikbaar van enkele andere regio's, nl. 15 boekjes van Gewest Gent en 15 boekjes van Midden en Zuid West-Vlaanderen (regio Kortrijk, regio Roeselare, regio Waregem). Gezinsbond Astene stelt deze graag ter beschikking van onze leden tegen de gezinsvriendelijke betaling van 1 Euro. Er is slechts een beperkt aantal boekjes, dus deze actie geldt ... zolang de voorraad strekt.
De boekjes zijn beschikbaar bij Hilde Breakeleirs, telefoon 09/386.48.85

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten