Grote Pietenspel

This activity is closed. View all new activities.

25 gezinnen krijgen de kans om via dit online spel een mooie prijs te winnen. Inschrijven vooraf is verplicht, leden van de kinderoppasdienst krijgen voorrang op de andere leden en op niet-leden.

Het online spel is vlot verlopen en uit de reacties van een aantal deelnemers te horen viel het initiatief best mee. Na afloop werd (aan huis) bij elk deelnemend gezin een passend geschenk (lekkers van de Sint) aan elk kind bezorgd.
De 'opkomst' was niet overweldigend (er konden 20 gezinnen deelnemen, maar de deelname bleef beperkt tot 11 gezinnen (26 kinderen).
Hopelijk kunnen we volgend jaar opnieuw aanknopen met de traditie van 'de Sint aan huis' :)

Praktisch

Target audience
0
For whom?
Iedereen

This activity is closed. View all new activities.

Vragen? Contacteer onze vrijwilliger

bonnenboekjes

We hebben enkele Gezinsbond korting bonnenboekjes beschikbaar van enkele andere regio's, nl. 15 boekjes van Gewest Gent en 15 boekjes van Midden en Zuid West-Vlaanderen (regio Kortrijk, regio Roeselare, regio Waregem). Gezinsbond Astene stelt deze graag ter beschikking van onze leden tegen de gezinsvriendelijke betaling van 1 Euro. Er is slechts een beperkt aantal boekjes, dus deze actie geldt ... zolang de voorraad strekt.
De boekjes zijn beschikbaar bij Hilde Brakeleirs, telefoon 09/386.48.85

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Ma Mrt 08
Locatie

Vlaanderen en Brussel