Cinema Bond 'Petite fille'

“Wanneer ik groot ben zal ik een meisje zijn.” Dat vertelde een vierjarige, als jongen geboren, Sasha aan haar moeder. “Ze huilde tranen van pijn toen ik zei dat ze geen meisje zou zijn”, getuigt haar mama aan de maker van de docufilm.

Locatie

Deinze 9800 Brielstraat 8 Leietheater

“Wanneer ik groot ben zal ik een meisje zijn.” Dat vertelde een vierjarige, als jongen geboren, Sasha aan haar moeder. “Ze huilde tranen van pijn toen ik zei dat ze geen meisje zou zijn”, getuigt haar mama aan de maker van de docufilm. ‘Petite Fille’ pikt de draad op wanneer Sasha zeven is en volgt de dagelijkse strijd van deze heldin, een transgender kind dat strijdt tegen een onbegrijpende en vijandige omgeving. Gesteund door een liefdevolle familie en gerespecteerd door een empathische filmmaker.

‘Petite fille’- van de Franse filmmaker Sébastien Lifshitz (°1968) - won op het 47e Film Fest Gent de Grand Prix voor beste film.
“De film is oprecht, maar niet sentimenteel en opende ons hart zoals geen enkele andere film dat deed”, aldus de internationale jury.
OPGELET: INSCHRIJVEN KAN ENKEL VIA HET LEIETHEATER.
GEBRUIK DAARVOOR DE LINK HIER RECHTS ONDER BIJ inschrijven

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
9.00

Leden ontvangen (per ticket) aan de ingang 2 EUR op de lidkaart

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

SPAAR & WIN 2021

SPAAR & WIN 2021

GOSA

Meer activiteiten

Vr Feb 03
Locatie

Petegem-Aan-De-Leie 9800 Poelstraat 70 Zaal Ter Wilgen

Zo Feb 05
Locatie

Petegem-Aan-De-Leie 9800 Gaversesteenweg 126 Basisschool "Driessprong"

Do Feb 23
Locatie

Astene 9800 Nieuwstraat 24 zaal "Ter Leie"